7 x leuke fietskleding voor vrouwen

7 x leuke fietskleding voor vrouwen

Goede fietskleding is ontzettend belangrijk. Het moet niet alleen heel erg functioneel zijn, maar er natuurlijk ook leuk uitzien. Wat voor fietskleding voor vrouwen is er allemaal op de markt? In dit artikel zetten we een aantal mooie merken van dit moment op een rijtje!

1. Ingeklikt

Dit Nederlandse merk heb je vast al eens voorbij zien komen. Wij worden heel erg blij van de vrolijke printjes! De kleding van Ingeklikt is van goede kwaliteit en blijft lang mooi, zelfs na veel wasbeurten. In het assortiment vind je vooral veel kleurrijke setjes. Hier moet je dus wel van houden!

2. Susy Cyclewear

De kleding van Susy Cyclewear is minder druk qua print, maar nog steeds vrouwelijk door de subtiele kleurtjes in het design. De uitstraling is iets strakker en ook dit ziet er ontzettend tof uit. Het is handig dat Susy Cyclewear veel opties aanbiedt: shirts zonder mouwen, met korte mouwen of lange mouwen. Ook voor de broeken vind je er lange, driekwart of korte fietsbroeken. Zo heb je voor ieder ritje een goede optie! Ideaal!

3. Rapha

Een ontzettend mooi merk binnen het wielrennen is Rapha. Dit merk richt zich niet specifiek op vrouwen, maar vindt het wel heel belangrijk om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om te gaan fietsen. Bij deze missie sluiten wij ons heel graag aan! Rapha staat bekend om het strakke design, maar hierdoor zie je er meteen ontzettend gesoigneerd uit op de fiets. De kleding is van hele goede kwaliteit en blijft lang mooi.

4. Veloine

Een merk dat zich wel weer specifiek op vrouwen richt is Veloine. De betekenis? ”Veloine [ˈvelouin] Noun; female; artificial term made up of “velo” and “heroine”; synonym for fearless female cyclist.” In hun assortiment vind je hele strakke designs, maar allemaal wel met een lichte vrouwelijke twist.

5. Machines For Freedom

Machines For Freedom richt zich op vrouwen die fietsen in alle soorten en maten. Zo biedt dit merk ook fietskleding aan in maat XXL en XXXL! Dat vinden we een ontzettend goede beweging. Op deze manier wordt fietsen in goede fietskleding voor iedere vrouw mogelijk. Ook is het handig dat ze fietsbroeken in drie verschillende lengtes aanbieden. Houd je van een korter of juist langere fietsbroek? Dan kun je bij Machines For Freedom terecht.

6. LPRD

Je zag het wellicht al voorbijkomen afgelopen week in onze stories. LPRD is hét kledingmerk als je dol bent op de luipaardprint! Ze bieden standaard fietskleding in print aan, maar mocht je dit iets teveel of juist te weinig Nel Veerkamp vinden, kun je het ook helemaal laten customizen. Op deze manier heb je een volledig uniek setje fietskleding!

7. I R I S

I R I S is wederom een Nederlands merk met fietskleding voor vrouwen. Het staat voor I Ride In Style en dat lukt zeker wanneer je hier een setje van hebt aangeschaft. Wat we zo leuk vinden is dat de kleding heel uniek is in kleur en design. Naast de mooie kleding vind je er ook leuke accessoires!

Welke merken vind jij fijn? Heb je nog aanvullingen op deze fietskleding voor vrouwen? Laat het hieronder weten in een reactie!

Tekst: Japke

6 Reacties

 1. Eva
  juni 3, 2020 / 8:57 am

  Ik vind Morvelo echt een topmerk, redelijk goed geprijsd, zeker als er sale is, en altijd leuke printjes en goede kwaliteit. Ook tevreden over de bibs.

 2. Ellen Bronsveld
  juni 4, 2020 / 7:15 am

  Jullie vergeten Yellow Gear! Een super leuk merk van eigen bodem, speciaal voor vrouwen. Heb een shirt en broek van ze , kwalitatief heel goed en mooie prints.

  • Redactie
   Auteur
   juni 4, 2020 / 7:49 am

   Die kenden we nog niet! Dank voor je bijdrage! 🙂

 3. Lotte
  juni 4, 2020 / 1:44 pm

  Canary Hill! Een Belgisch merk speciaal voor vrouwen.

  • Redactie
   Auteur
   juni 5, 2020 / 5:46 am

   Ziet er tof uit!

 4. Sofie
  juli 25, 2020 / 6:43 am

  Ik heb net Yellow Gear ontdekt, echt een top merk waarvan ik baalde dat ik ze niet eerder kende!:) super mooie shirts, hele toffe prints en de broeken zijn echt hemels. Echt een hele hele grote aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *